طرز تهیه کیک تنوری خانگی برای دورهمیهای ۵ نفره
مواد لازم:
آرد سفید یا آرد قنادی: ۲ تا ۳ لیوان
شیر: نصف لیوان
تخممرغ: ۵ تا ۶ عدد
شکر: ۱ تا ۲ لیوان
بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
روغن: یکسوم لیوان
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
گلاب (اختیاری): یکچهارم لیوان

مراحل آمادهسازی:
دو ظرف آماده کنید و تخممرغها را یکییکی شکسته و زرده و سفیده را از هم جدا کنید.
زردهها را در یک ظرف و سفیدهها را در ظرف دیگر بریزید.
سفیدهها را با همزن دستی یا برقی آنقدر بزنید تا کاملاً پفدار و سفت شوند؛ بهطوریکه حجمشان تقریبا دو برابر شود. سپس آن را کنار بگذارید.
حالا به زردهها، شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا ترکیبی کرمرنگ و یکدست به دست آید.
شیر، گلاب (در صورت تمایل) و روغن را اضافه کرده و دوباره با همزن ترکیب کنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
آرد و بیکینگپودر را کمکم اضافه کرده و همزمان مواد را مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
حال نوبت اضافه کردن سفیدههای زدهشده است. آنها را بهآرامی و بهتدریج به خمیر اضافه کرده و با لیسک یا قاشق، به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید تا پف سفیدهها حفظ شود.
مواد آمادهشده را داخل قالب موردنظر بریزید. تنور را از قبل گرم کنید و پس از خاموش کردن آن، قالب را داخل تنور قرار دهید.
حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا کیک کاملاً بپزد. پس از آن میتوانید با خلال دندان از پخته بودن آن مطمئن شوید.
باربیکیو
نظرات کاربران